zondag 30 augustus

Zwemtocht rond Pampus

Helaas, Zwemtocht rond Pampus is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

De vierde editie van het jaarlijkse zwemevenement rond Pampus vindt plaats op zondag 30 augustus. Het samenwerkingsverband Het Blauwe Hart vraagt hiermee aandacht voor het IJsselmeergebied. Zwem mee en steun Het Blauwe Hart. Iedereen kan meedoen. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma, een goede gezondheid en een zwempak.

Samenwerkingsverband Het Blauwe Hart zet zich in voor een betere kwaliteit van het water en van de natuur in het IJsselmeergebied. In Nederland hebben we water genoeg, maar schoon en helder water is ook voor ons van levensbelang. Ruim een miljoen mensen zijn afhankelijk van hun drinkwater uit het IJsselmeer! Bovendien is schoon water heel belangrijk voor de natuur. Om dat werk te kunnen blijven doen organiseren we voor de vierde keer het zwemrondje om het eiland Pampus.

Meedoen kost € 25,-. Voor dit bedrag krijg je een retourtje met de boot naar Pampus en kun je deelnemen aan de wedstrijd (2 kilometer) of een prestatietocht (800 meter).

Vrijwilligers gezocht
Tevens zoeken wij vrijwilligers die met hun eigen kano of surfplank ons willen helpen de reddingsbrigade te ondersteunen tijdens ons zwemevent.

Meer informatie en inschrijfformulier vind je hier.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage