zaterdag 20 mei

Workshop vogels spotten

Helaas, Workshop vogels spotten is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Om het leven in de tuin nog verder te stimuleren organiseert Intratuin Heerhugowaard op zaterdag 20 mei een workshop vogelspotten. De workshop zal twee uur in beslag nemen (van 13.00 tot 15.00 uur). Gedurende het eerste uur komt de theorie aanbod, gedurende het tweede uur duiken we de natuur in om de vogels ook daadwerkelijk te spotten. Dit alles onder begeleiding van een echte vogelexpert. Je hoeft geen verrekijker mee te nemen, die regelen wij: net zo makkelijk! Ook regelen we een leuke goodybag én koffie/thee met wat lekkers. Dat allemaal voor slechts €5,- per persoon!

Kom je ook? Gezellig! Om te voorkomen dat je te laat bent en de workshop vol zit, kun je je van te voren al inschrijven. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je een uitgebreide workshop met theorie, praktijk, een leen-verrekijker, een goodybag en koffie/thee met wat lekkers. De workshop begint om 13.00 en eindigt omstreeks 15.00 uur. Hier kun je je aanmelden.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage