zondag 12 juni

Workshop Standing basket maken

Helaas, Workshop Standing basket maken is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

 

Vereniging Groei & Bloei, regio Alkmaar wil, in samenwerking met de Hortus Alkmaar, de open tuinenweek openen met een leuke workshop.

Wij willen een tuinobject maken in de vorm van een STANDING BASKET.

Natuurlijk hopen wij op deelnemers uit de vereniging, maar juist óók de mensen van buitenaf willen wij graag laten kennismaken met onze vereniging en activiteiten!

Wat houdt de workshop in?

De workshop wordt 2 keer gegeven; ‘s ochtends van 11.00 tot 13.00 uur en ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur. Per workshop gaan 10 deelnemers een standing basket opbouwen met leilinde, binddraad en mooie zomerbloeiers.

Dit alles vindt plaats in de kas van de Hortus, of bij mooi weer op hun buitenterrein. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

De kosten bedragen € 30,00. Dat is inclusief alle materialen, entree tot de Hortus en koffie/thee. Voor leden van Groei & Bloei zijn de kosten € 25,00.

Als u interesse heeft kunt u zich voor 28 mei opgeven;

per e-mail: lia.van.niel(at)quicknet.nl of per telefoon 0226-313263.

Bent u nog geen lid van Groei en Bloei, maar wilt u wél graag de lagere ledenprijs betalen? Word dan snel lid! De kosten van lidmaatschap zijn € 68,– per jaar. Dit geeft korting op de verenigingsactiviteiten, bloemschikken, tuinexcursies en nog veel meer! Kijk voor alle informatie op:
www.groei.nl/tijdschrift/word-lid-van-groei-bloei.

Wij willen u verzoeken om vooraf te betalen:
Op rekeningnummer NL92RABO0141267550, t.n.v. KMTP afd. Alkmaar, onder vermelding van ‘Workshop Hortus – ochtend’ of ‘Workshop Hortus – middag’.
Voor leden van Groei & Bloei graag ook uw lidmaatschapsnummer vermelden.

Het adres van de Hortus is: Berenkoog 37, 1822 BH te Alkmaar.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage