zondag 19 juni

Workshop kinderyoga in Hortus Alkmaar

Helaas, Workshop kinderyoga in Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 19 juni verzorgt Robin Schouw van ‘Balans in jou’ een workshop kinderyoga. Kinderyoga is een heel laagdrempelige activiteit, dus ieder kind van 4 t/m 12 jaar kan mee doen!

Kinderen zijn gevoelig voor spanning, moeten vaak presteren en er wordt veel van ze verwacht. Tijdens deze workshop geven we op een speelse manier aandacht aan het ontspannen van lichaam en geest en ervaren kinderen hoe het is om volledig zichzelf te mogen zijn.

Het thema is de natuur. We starten met een warming-up van de kinderzonnegroet. Daarna gaan we in een verhaalvorm yogahoudingen doen, dansen en bewegen en een korte meditatie. We sluiten de workshop af met een creatieve tekenactiviteit en de tekening gaat mee naar huis!

Kinderyoga is niet alleen goed voor de soepelheid van het lichaam, maar het is ook een heel bijzondere ervaring. Plezier en fantasie staan voorop!

Datum: zondag 19 juni 2016
Tijd: 13.00 – 14.00 uur
Kosten: € 7,50 per kind
Aanmelden: info@balansinjou.nl
Meer informatie: www.balansinjou.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage