woensdag 31 januari

Workshop Japanse bloemsierkunst Ikebana

Helaas, Workshop Japanse bloemsierkunst Ikebana is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Woensdag 31 januari 2018 verzorgt Netra Zutt een workshop Ikebana bij Hortus Alkmaar. Ikebana is de Japanse bloemsierkunst, die ontstaan is in de boeddhistische kloosters. Deze bloemsierkunst is gebaseerd op een levenshouding waarbij meditatie en respect voor de natuur voorop staan.

Tijdens deze workshop leer je in een ontspannen sfeer de basis van deze bloemsierkunst kennen en hanteren, waarbij eenvoud en schoonheid de kern vormen.

Kennis van bloemschikken is niet nodig, wél de intentie om de stilte van binnen op te willen zoeken en van daaruit, met dankbaarheid naar de natuur, schoonheid te creëren. Zodat in elke Ikebana iets van jouzelf is terug te vinden.

Datum: woensdag 31 januari 2018 bij Hortus Alkmaar (Berenkoog 37, Alkmaar)
Tijd: 13.30 – 15.30 uur
Kosten: € 25,00 incl. alle materialen en koffie of thee
Meenemen: als je een mooie schaal hebt waar je de Ikebana in wilt maken neem die dan mee (er zijn ook schalen aanwezig). Heb je iets moois in de tuin groeien, dan ben je ook welkom om daar een tak van mee te brengen.
Aanmelden: info@hortusalkmaar.nl of tel. 072-5669639

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage