zaterdag 21 mei

Workshop basisfotografie tijdens een natuurwandeling

Helaas, Workshop basisfotografie tijdens een natuurwandeling is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Houdt u van wandelen in de natuur en vindt u het leuk om foto’s te maken? Hebt u een mooie camera, maar weet u nog niet goed hoe u deze kunt gebruiken?

Volg dan de nieuwste workshop van Natuurkieken: basisfotografie tijdens een natuurwandeling. Bioloog en fotograaf Colette Hoogeland leert u op een laagdrempelige manier mooie foto’s maken door bewust naar de natuur te kijken. De basisprincipes van de fotografie worden duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden; compositie, regel der derden, lichtinval en scherptediepte zullen zeker aan bod komen. Ook vertelt ze tijdens de workshop van alles over de prachtige plek waar de workshop plaatsvindt: Hortus Alkmaar.

Zo leert u niet alleen beter fotograferen, maar leer u ook meer over het ontstaan van deze unieke tuin midden op een industrieterrein.

Datum: zaterdag 21 mei 2016.

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur Prijs: € 49,00 inclusief koffie/thee en appelgebak, entree van de Hortus en (online) lesmateriaal

Aanmelden: info@natuurkieken.nl of 06-37201485 Meer informatie op www.natuurkieken.nl.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage