zondag 31 december

Winterwandeling Noorderneg

Helaas, Winterwandeling Noorderneg is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Het is nu echt winter, maar het wintert niet steeds even duidelijk. Hoe het zal zijn op zondagochtend 31 december weten we nog niet van te voren. Het kan regenen, of sneeuwen, en misschien schijnt de zon nog even. Dan is de allerlaatste IVN-natuurwandeling van 2017; grijp die kan en loop mee in de Noorderneg, het recreatiepark achter zwembad Het Baafje.

De natuur is in de winter min of meer in rust, maar er zijn ook sporen van wat er aan vooraf ging, of voortekenen van de lente die nog komen gaat. Rustende kuifeenden op de plas, knoppen aan de bomen, of misschien een koolmees die alvast zijn tie-tiet-ta oefent. Geïnteresseerd? Kom dan zondagochtend 31 december tegen 10 uur naar de parkeerplaats van het zwembad Het Baafje. Als u een verrekijker heeft is het goed om die mee te nemen. Stevig schoeisel is aanbevolen.

Datum: zondag 31 december 2017 – 10:00 tot 12:00 uur

Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld. Voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar IVN-Heiloo@hccnet.nl, of bellen naar (072)-5325110.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage