zondag 7 januari

Winterwandeling in de Wimmenummerduinen

Helaas, Winterwandeling in de Wimmenummerduinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

De route loopt in de beschutting van de binnenduinrand. De IVN-gids vertelt over het landschap en de invloed van de grote grazers op de begroeiing en wat er aan planten en dieren te zien of te horen is. De mossen staan er mooi bij in de winter en aan de knoppen kun je de bomen en struiken herkennen. Jonge bladrozetten vertellen wat er straks gaat bloeien.

We beginnen bij het PWN-informatiebord op het parkeerterrein aan het Nachtegalenpad, aan de noordkant van Egmond aan den Hoef. U moet zelf zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN. Warme kleding en stevige schoenen aanbevolen. De wandeling duurt ruim 2 uur.

Datum en tijd: zondag 7 januari 2018 – 11:00 tot 13:00 uur

Een donatie van 2 euro 50 wordt op prijs gesteld. Opgeven vooraf is niet nodig. Voor nadere inlichtingen kunt u mailen:hanneke@jpdg.nl of bellen: 072 5337601

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage