zondag 31 januari

Winterwandeling in de Noorderneg

Helaas, Winterwandeling in de Noorderneg is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Het is winter, maar het wintert niet steeds even duidelijk. Hoe het zal zijn op zondagochtend 31 januari weten we nog niet van te voren. Het kan regenen, waaien, of misschien schijnt de zon. Dan is er een natuurwandeling van het IVN in de Noorderneg, het recreatiepark achter zwembad Het Baafje.

De natuur is in de winter min of meer in rust, maar er zijn ook sporen van wat er aan vooraf ging, of voortekenen van de lente die nog komen gaat. Rustende kuifeenden op de plas, knoppen aan de bomen, of misschien wel baltsende futen.

Geïnteresseerd? Kom dan zondagochtend 31 januari tegen 10 uur naar de parkeerplaats van het zwembad Het Baafje, De Omloop 11 in Heiloo. Als u een verrekijker heeft is het goed om die mee te nemen. Stevig schoeisel is aanbevolen. Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld.

Voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar IVN-Heiloo@hccnet.nl, of bellen naar (072)-5325110.

Foto: Paul ten Have

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage