zondag 2 juli

Wandeling met IVN-gids door Wimmenummerduinen

Helaas, Wandeling met IVN-gids door Wimmenummerduinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Temidden van de natuur bewerkt de Egmonder al sinds jaar en dag zijn landje. Dat levert lekkere aardappels en groenten op, maar ook een bijzonder landschap met een specifieke flora die wij “zeedorpenlandschap” noemen. De wandeling voert ons langs een grote verscheidenheid aan landjes. We komen ook langs de vogelkijkhut waar we verschillende soorten vogels kunnen aantreffen.

Op zondag 2 juli starten we om 10 uur bij Sportcentrum De Watertoren in Egmond aan Zee. Van te voren opgeven is niet nodig, wel zelf zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN (zie PWN.nl). Let op, er geldt betaald parkeren. Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld. Voor nadere inlichtingen kunt u mailen: hanneke@jpdg.nl of bellen: 072 5337601.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage