zondag 26 juni

Wandeling door het park De Rekerhout

Helaas, Wandeling door het park De Rekerhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Zondagochtend 26 juni verzorgt het IVN weer een wandeling door het prachtige park de Rekerhout. De gids zal dan alles over vlinders en hun waardplanten vertellen.

De zomer is in volle gang en dat is goed zichtbaar. Overal zie je bloeiende bloemen, en niet alleen in de unieke kruidentuin maar ook in het moerasgedeelte. Zo moet de ene bloem nog gaan bloeien en is de andere al klaar en staat op het punt zijn zaadjes te verspreiden. Zoals bijvoorbeeld op de foto, daar zie je een zaaddoos van de Dotterbloem wachtend op een regendruppel.

Dat er zo’n mooi park met allerlei prachtige bomen en planten midden in een woonwijk ligt, is bij velen nog steeds niet bekend.
Heeft u altijd al eens onder begeleiding van een gids het park willen bezoeken? Zorg dan dat u om 10:00 uur aanwezig bent bij de kinderboerderij in de Rekerhout. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

We vragen een bijdrage van 2,50 euro voor volwassenen, kinderen mogen gratis mee. Voor informatie kunt u bellen naar 06-14171864.

Foto: de zaaddoos van de Dotterbloem (Paul Bannink)

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage