zaterdagavond 29 oktober

Nacht van de Nacht: Voor het slapen naar de schapen

Helaas, Nacht van de Nacht: Voor het slapen naar de schapen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

’s Avonds is het in de Schaapskooi Bergen warm en gezellig. Kom dat zelf beleven tijdens de “Nacht van Nacht’ op 29 oktober. De schaapskooi is dan van 20.00 – 23.00 open en iedereen kan binnenkomen wanneer die wil. Lekker voor het slapen naar de schapen en luister naar muziek en poëzie. De schaapskooi is zacht verlicht, beleef de nacht en laat je inspireren in het donker.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting.

De schaapskooi is open tussen 20.00 en 23.00. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Uilenvangersweg of kom met de fiets. Adres is Zeeweg 2 in Bergen, vlak na de rotonde richting Bergen aan Zee. Entree deze avond is € 5,00 per persoon inclusief een consumptie.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage