maandag 8 mei

Vogelexcursie in de Oudorperhout

Helaas, Vogelexcursie in de Oudorperhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Na twee boeiende vogelexcursies in maart en april gaan we maandag 8 mei met Hans Schouten kijken welke vogels de laatste tijd gearriveerd zijn in de Oudorperhout. We hopen op de karekiet, blauwborst, koekoek, rietzanger, groene specht, boerenzwaluw, staartmees en tuinfluiter.

De excursie start om 09:00 uur (na de vroege vogeltelling) en duurt tot ongeveer 11:00 uur. Verschillende kijkers zijn aanwezig. Verzamelplaats is het parkeerterrein aan de Vuyk tegenover nummer 14. Het is natuurlijk ook mogelijk om wat later aan te sluiten. Het groepje, gewapend met verrekijkers, is makkelijk te vinden in de Oudorperhout.

Voor vrienden van onze stichting is de excursie gratis, anderen betalen € 2,50 (of kunnen ter plekke vriend van de stichting worden voor € 10 per kalenderjaar en dan is de excursie ook gratis).

Graag aanmelden bij Hans Schouten: hansschouten@hydroalkmaar.nl of 06-12999749.

Foto blauwborst: Anton Kieftenburg

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage