dagelijks tijdens openingstijden

TuinStruinen in de Hoeptuin

In de tuin van Bezoekerscentrum De Hoep kun je een nieuwe activiteit komen doen, Tuinstruinen. Tijdens deze activiteit ga je met een rugtas vol spannende opdrachten en materialen  waterdiertjes vangen, planten onderzoeken, kriebelbeestjes peuteren, bomen onderzoeken en vogels spotten. Na een korte uitleg in De Hoep krijgen de kinderen de rugtas mee. En na afloop ontvang je zelfs een echt TuinStruindiploma!

Deze ontdekkingstocht is geschikt voor iedereen van 8 tot en met 80 jaar.

Uitleenvoorwaarden
De gastheer of gastvrouw van De Hoep controleert samen met u de rugzak bij uitgifte en inname. Bij vermissing of beschadiging van materialen zijn de kosten voor rekening van de gebruiker. Maximaal 4 kinderen per rugzakje + minstens 1 begeleider. Maximaal aantal rugzakken beschikbaar per ochtend/middag: 10.​​ U kunt een reservering voor onze activiteiten tot op de dag van de boeking kosteloos annuleren wanneer u dit bij ons meldt.

Op maandag is het niet mogelijk een rugtas te huren, want dan is het Bezoekerscentrum De Hoep gesloten. In de vakanties van de regio Noord, zijn wij wel geopend op maandag en zijn de rugtassen gewoon te huur.

Boeken
De tocht is te boeken door te mailen naar dehoep@pwn.nl of door Bezoekerscentrum De Hoep te bellen op 0251-661066 of vraag ernaar bij de balie. De tocht is iedere dag van de week beschikbaar (behalve de maandagen) zolang de voorraad strekt.

Kosten
€8,- per rugtas (max 4 kinderen per rugtas).

Tip!
U kunt de tocht extra leuk maken door ook een (gratis) bezoekje te brengen aan ons bezoekerscentrum. ​

Bezoekerscentrum De Hoep vindt u aan de Zeeweg in Castricum. Voor meer informatie kunt u terecht bij de balie van de Hoep of via telefoonnummer 0251 661066.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage