zaterdag 27 mei en zondag 28 mei

Themaweekend ´Duurzaam tuinieren´ bij de Groene Route

Helaas, Themaweekend ´Duurzaam tuinieren´ bij de Groene Route is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zaterdag 27 en zondag 28 mei houden de 15 deelnemers van de Groene Route gezamenlijk een themaweekend over duurzaam tuinieren. Bij alle deelnemers kun je dan informatie krijgen over hoe je in je eigen tuin duurzaam kunt tuinieren. Bij Hortus Alkmaar kun je op zaterdag 27 mei om 14.00 uur een presentatie bijwonen over ´Duurzaam tuinieren, hoe doe je dat?´

De Groene Route bestaat uit een groep gepassioneerde tuineigenaren en kwekerijen in Noord-Holland-Noord. De deelnemers laten je graag genieten van hun prachtige tuinen, bijzondere groenontwerpen en een ruim assortiment planten. Duurzaamheid en milieubewust werken staan bij allen hoog in het vaandel.

De Groene Route-deelnemers organiseren dit jaar vijf gezamenlijke themaweekenden en op 21 juni een avondopenstelling met als thema ´Magische momenten op de langste dag´. Een folder over de data en activiteiten is bij alle deelnemers verkrijgbaar.

Meer informatie: www.degroeneroute.nl Adres Hortus Alkmaar: Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage