zondag 6 maart

Stiltewandeling vanaf museum Kranenburgh

Helaas, Stiltewandeling vanaf museum Kranenburgh is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

‘Stilte is als ademhalen’, schreef Joost Zwagerman bij de voorbereiding van zijn tentoonstelling Silence out loud in KRANENBURGH. In navolging organiseert de culturele buitenplaats in Bergen drie zondagen achter elkaar een stiltewandeling door het Bergerbos. De eerste is op 21 februari 2016. Onder leiding van Marjolein Themmen wordt het langzaam stil in je hoofd. Tijdens de voorjaarsvakantie geeft ze op dinsdag 1 maart 2016 ook een speciale kinderwandeling.

‘Even wandelen met je ogen dicht, een natuurcadeautje ontvangen en luisteren naar de stilte tussen de geluiden’, zo vat Themmen het samen. Na de wandeling is het museum geopend. Bezoekers kunnen daar verschillende facetten van de stilte beleven. Joost Zwagerman onderscheidde onder andere de witte stilte, religieuze stilte en landschappelijke stilte. Maar ook noodgedwongen stilte.

De wandeling duurt anderhalf uur en begint en eindigt bij KRANENBURGH. Kosten € 4,50 (excl. museumbezoek). Minimaal aantal deelnemers: 10. Kinderen onder de 12 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene. Reserveren: aanmelden o.v.v. naam, telefoonnummer en aantal personen kan hier.

Datum: zondag 6 maart 2016

Aanvang: 11.00 uur. Kosten: 4,50 euro.

Info: marjolein@buroijsvogeltje.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage