vrijdagavond 6 mei

Spannende avondwandeling

Helaas, Spannende avondwandeling is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op vrijdag 6 mei nemen Annemarie en Marieke u mee voor een avondvullend programma voor ieder wat wils vanuit het natuurcentrum Parnassia in Bergen aan Zee.

Het eerste anderhalf uur neemt Annemarie van ’t Hoenderdal, ervaren natuurgids bij het IVN, u mee door de duinen en langs het strand.
’s Avonds hoor en ruik je intensiever dan overdag, je zintuigen nemen anders waar.
We gaan kijken en ruiken of de meidoorn, de kruipwilg, de eik en de duinviooltjes al bloeien. Hoe je het verschil tussen een vrouwelijke en een mannelijke wilg kunt waarnemen. Misschien zien we wel de Schotse Hooglanders lopen en een sperwer of buizerd vliegen.

Marieke van den Houten van vertel-theaterbedrijf “Kom op verhaal“ vertelt na afloop onder het genot van een kop koffie, thee en koek een spannend verhaal over een groot kasteel dat in de Middeleeuwen werd bewoond door een prinses, dicht bij het strand van Terschelling…

Dit alles vanuit het prachtige natuurcentrum Parnassia in Bergen aan Zee.

Datum: vrijdag 6 mei 2016
Tijd: 19.00-21.30 uur
Plaats: IVN Natuurcentrum Parnassia, Parkweg 2, 1865 AJ Bergen aan Zee
Kosten: € 7.50 voor volwassenen en € 5.00 voor kinderen ( all in)
Opgave en informatie: annemarie_vth@hotmail.com
Aantal deelnemers: minimaal 10

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage