zaterdag 8 en zondag 9 oktober

Sneak preview: kinderfilm Uilenbal in de Schoorlse Duinen

Helaas, Sneak preview: kinderfilm Uilenbal in de Schoorlse Duinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Neem je kinderen mee naar de exclusieve voorvertoning van de kinderfilm Uilenbal in Buitencentrum Schoorlse Duinen. Op 12 oktober gaat de film in de Nederlandse bioscopen in première, maar nu is hij al bij ons te bekijken. Helemaal gratis! Om het feestje compleet te maken zijn er leuke activiteiten te beleven. Zo kunnen je kinderen op speurtocht naar diersporen en pluizen ze een uilenbal uit elkaar om erachter te komen wat de uil gegeten heeft. Vooraf wel even aanmelden, zodat we weten dat je komt.

Speurtocht naar diersporen
Speur samen met je kinderen naar diersporen in de Schoorlse Duinen. In de natuur barst het er van. Al die sporen vertellen je iets over de verschillende diersoorten die hier voorkomen, en hoe ze leven. Zo kun je bijvoorbeeld zien waar een specht woont door het gaatje in de boom, of wat een uil heeft gegeten door zijn braakbal uit te pluizen. Tijdens de sporentocht ontdekken je kinderen het allemaal. Na afloop liggen er in het buitencentrum uilenballen klaar om uitgeplozen te worden.

Kinderfilm Uilenbal
De nieuwe kinderfilm Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die in haar nieuwe huis een muisje vindt. Ze noemt hem Piepiep. Stiekem neemt ze het muisje mee op schoolkamp, en dankzij de muis maakt ze nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil… Meral gaat met haar nieuwe vrienden op zoek: ze beleven allerlei avonturen in de natuur, een ware expeditie!

Meld je hier aan en bekijk alvast de trailer!

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage