zondag 17 juni

Rovers in de Eilandspolder

Helaas, Rovers in de Eilandspolder is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Veel liefhebbers van weidevogels zouden het liefst willen dat ze er niet waren; de dieren die er graag met een ei of pul vandoor gaan. Het gaat om zoogdieren zoals hermelijn, bunzing of vos. Maar natuurlijk ook vogels als bruine kiekendief of zwarte kraai. Toch vervullen deze dieren een belangrijke rol in de natuur.

Wat kunt u beleven? Tijdens de excursie hoort u waarom roofdieren een nuttige rol spelen in de natuur. Landschap Noord-Holland probeert natuurlijk wel een handje te helpen om te zorgen dat de weidevogels voldoende jongen krijgen. De gids legt tijdens de rondvaart uit hoe dat gebeurt. En natuurlijk gaan we onderweg eens kijken of we roofdieren zien of hun sporen kunnen ontdekken.

Tip van de boswachter: Met een verrekijker geniet u meer van deze rondvaart!
Datum: zondag 17 juni 2018. Tijd: 10.00-12.00 uur.
Vertrekpunt: Werkschuur Eilandspolder, Oudelandsdijk 1a, 1844 KN Driehuizen.
Kosten: € 15,- en € 10,- voor kinderen tot 12 jaar. Beschermers: € 10,- en € 7,50 voor hun kinderen tot 12 jaar.
Wilt u deelnemen in een rolstoel? U kunt dit telefonisch regelen via onze front office:088-0064400. Bellen kan op werkdagen van 08.30-17.00 uur.

Opgeven voor de excursie kan hier.

Foto’s: Vos, Gerard Bos

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage