zondag 27 maart

Paaswandeling in de Rekerhout

Helaas, Paaswandeling in de Rekerhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 27 maart neemt de gids van het IVN u mee op een wandeling in de Rekerhout. Het is bijna lente, maar de natuur heeft de laatste dagen toch iets heel anders voor ons in petto. Het wisselt de laatste weken lekkere dagen af met nog erg koude dagen en nachten. Maar de natuur komt evengoed langzaam op gang.

De gids zal aandacht besteden aan de planten, die te maken hebben met het Bijbelse verhaal van de Paastijd. De Iepen, Wilgen en Abelen staan op het punt om te gaan bloeien. ’s Morgens vroeg word je nu gewekt door verschillend gezang van vogels, maar welke horen we nu precies? Ook steken al heel wat planten hun kop boven de grond uit zoals o.a. Klein Hoefblad en Gele Dotterbloemen. Dit alles is te zien en te horen op zondag 27 maart in de Rekerhout.

De gids van het IVN staat om 10 uur klaar om met u dwars door het prachtige park te wandelen. De wandeling start bij de kinderboerderij en duurt ongeveer anderhalf uur. Voor meer informatie kijk op de website (ivnnkl.nl), of bel met 072-5613318.

Kosten: 2,50 euro per persoon, kinderen gratis

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage