zaterdag 17 en zondag 18 maart

Open Dag Survival School

Helaas, Open Dag Survival School is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Boskinderen.nl start 3 maandelijkse opleiding Survival, Natuur en Creativiteit bij bezoekerscentrum De Hoep. Vanaf begin april zullen er elke week Survival, Natuur en Creativiteit lessen worden gegeven bij bezoekerscentrum De Hoep. De lessen zijn voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De kinderen komen op speelse wijze in aanraking met de natuur. Op deze wijze zal de belangstelling voor natuur en het (over)leven in de natuur worden gewekt. Kinderen leren bij deze opleiding de natuur beter kennen, vertrouwder raken met het bos, leven in het bos en prachtige kunstwerken maken van natuurlijke materialen. Voorbeelden zijn vuur maken, hutten maken, dromenvangers maken, camoufleren en nog veel meer gave natuuractiviteiten.

De opleiding vindt plaats op:

woensdagmiddagen (14 plekken) (2 begeleiders)
zaterdag ochtenden (8 plekken)
zondag ochtenden (8 plekken)
zondag middagen (8 plekken)
De opleidingen “Boskinderen Survival School” wordt gegeven door Survivalspecialist Egon en Pedagoge Inge en diverse gastdocenten met hun eigen unieke aanvullende vaardigheden. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor de opendag!

De open dagen zijn op:

zaterdag 17 maart om 13:00 uur

zondag 18 maart om 14:00 uur – reeds VOL

Geef je hier op voor de open dag!

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage