woensdagmiddag 3 februari

Kinderactiviteit: alles over de mol

Helaas, Kinderactiviteit: alles over de mol is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

IVN heeft een nieuwe activiteit voor de jeugd. 7x per jaar bespreken we een “dier van de Maand”. Op 3 februari beginnen we met de Mol.

Zie je ook wel eens zomaar hoopjes zand in een grasveld? Weet je dat een mol die hopen maakt? Wil je wel eens wat meer weten over het leven van deze diertjes die je nooit ziet?

Kom dan woensdagmiddag 3 februari van 14.00 tot 16.00 naar de Schaapskooi aan het begin van de Zeeweg in Bergen. Twee IVN-natuur gidsen vertellen die middag over dit bijzondere diertje, maar we gaan ook lekker even de natuur in en sluiten de middag af met tekenen of knutselen van een molletje.

Kosten 2,50 euro. Leeftijd: middenbouw. Aanmelden is noodzakelijk zodat de groep niet te groot wordt ( max. 8 kinderen). Aanmelden en vragen via mailadres voorberg-govers@msn.com vóór 1 februari. Graag naam, leeftijd en tel. nummer vermelden.

We maken er een leuke, leerzame middag van. Kom je ook?

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage