zondag 22 november

Natuurwandeling in de Rekerhout

Helaas, Natuurwandeling in de Rekerhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 22 november houdt het IVN haar maandelijkse wandeling in de Rekerhout. Dat het ongewoon zacht is voor de tijd van het jaar is bijzonder goed te merken. Het blad blijft lang groen dit jaar en sommige planten staan weer te bloeien.

De natuur heeft dit jaar wat moeite om in winterrust te komen. Ongetwijfeld komt het allemaal wel goed. Het levert in ieder geval op, dat er nog steeds veel te zien is.

Allerlei kleuren en vormen, maar ook dode stengels leveren genoeg stof op om over te vertellen. En wat te denken van de wintergasten die zich weer laten zien en horen? Zo is het roodborstje dat je nu hoort in het park en in de tuin, er een uit Scandinavië.

De gidsen staan klaar om 10 uur bij de kinderboerderij in het park om de rondleiding te verzorgen en deze duurt ongeveer anderhalf uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 (kinderen gratis).

Info: tel. 072 5613318 of 072 5610191

Foto: Paul Bannink

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage