zondag 11 juni

Natuurwandeling Park van Luna

Helaas, Natuurwandeling Park van Luna is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

De zomer staat weer voor de deur en het park van Luna lijkt wel geëxplodeerd: overal staan wilde planten en orchideeën in bloei. Welke soorten zijn het? Wat voor bomen staan er en welke vogels broeden er? Ontdek het allemaal tijdens een boeiende rondleiding.

IVN natuurgidsen lopen een prachtige route door het park en geven tekst en uitleg over flora, fauna, gebiedsinrichting, architectuur en waterbeheer. Ontdek in een ca. 1,5 tot 2 uur durende wandeltocht wat er allemaal te beleven valt in het park en waarom het op deze manier is ingericht.

Zondag 11 juni om 10.00 uur start de wandeling. Verzamelpunt tegenover Skeef, Strand van Luna 3 te Heerhugowaard. De kosten bedragen 2,50 per volwassene. De wandeltocht is geschikt vanaf 12 jaar en niet geschikt voor mindervaliden. Neem een verrekijker mee!

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage