zondag 27 november

Natuurwandeling in de Rekerhout

Helaas, Natuurwandeling in de Rekerhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Dat ook de herfst er bijna weer op zit, is al duidelijk te merken.

De meeste bomen zijn zonder blad komen te staan en laten zo mooi hun soms fraaie vormen zien. Het groen voor volgend jaar zit alweer verborgen in de nieuwe knoppen. Elke boom heeft ook zijn eigen knoppen, bij de één zijn ze zwart en staan ze twee aan twee, bij de ander zijn ze rood en staan ze om en om. Ook hebben alle bomen een eigen manier om de knoppen de winter door te laten komen, de IVN-Gids vertelt er over en laat het zien tijdens de wandeling.

Door de kale bomen kunnen we prachtig het open karakter van het park zien, en alle vogels zijn nu goed te spotten. Zo kunnen we nu trekvogels zien, zoals de Kramsvogel en Koperwiek. Deze vogels komen uit Scandinavië en Rusland om zich hier te goed te doen aan bessen van de meidoorn.

In de Rekerhout gaan we al dit moois bewonderen op zondag 27 november. De wandeling start vanaf de kinderboerderij om 10:00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro, kinderen mogen gratis mee. Wilt u meer weten dan kunt u bellen naar 06-14171864.

Foto: Paul Bannink

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage