zondag 28 augustus

Natuurwandeling in de Rekerhout

Helaas, Natuurwandeling in de Rekerhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Heeft u zin in een ochtendwandeling door de natuur, onder begeleiding van een IVN-gids? Wandel dan mee, op zondag 28 augustus, in het park de Rekerhout in Alkmaar-Noord.

Ondanks de wisselende zomer is de natuur gewoon doorgegaan. Deze maand vallen in het bijzonder de bessen en andere vruchten op.

Waarom zijn bessen zo kleurig, en waarom hebben zaden een verschillend uiterlijk? De één heeft pluis of voelt plakkerig, terwijl de ander stekelig is.

De gids zal u er alles over vertellen.

Maar ook de kruidentuin is een bezoek meer dan waard. Bij mooi weer is er een verscheidenheid aan vlinders waar te nemen, waaronder de Atalanta en de prachtig gekleurde Dagpauwoog.

De wandeling begint bij de Kinderboerderij om 10 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 euro voor volwassenen, kinderen mogen gratis mee.

Voor verdere Informatie kunt u bellen naar 0614171864.

Foto: Paul Bannink

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage