tot 30 september

Natuurfoto-challenge bij Hortus Alkmaar

In het kader van het Jaar van de Botanische Tuinen houden Hortus Alkmaar en Linda Karels van 23 april tot 30 september een natuurfoto-challenge. Amateurfotografen worden uitgedaagd om hun mooiste foto´s, gemaakt in Hortus Alkmaar, in de sturen. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Tot 30 september
De fotowedstrijd duurt tot 30 september. Je hebt dus de hele zomer de tijd om foto´s te maken. De foto´s moeten gemaakt zijn bij Hortus Alkmaar. Het mag een close-up zijn, maar ook een overzichtsfoto. Je mooiste, meest bijzondere foto´s (maximaal 2 stuks) kun je inzenden via natuurfotografiechallenge@gmail.com.

Win een privéles
De eerste prijs is een uur lang privéles fotografie van Linda Karels in Hortus Alkmaar. De tweede prijs is het boek ´Botanische Tuinen in Nederland´. De derde prijs is een set natuuransichtkaarten. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de herfstmarkt op zondag 15 oktober bij Hortus Alkmaar.

Voorwaarden
Ingezonden foto´s worden eigendom van Hortus Alkmaar en kunnen gebruikt worden voor communicatiedoeleinden. De winnende foto’s worden getoond op de websites van Hortus Alkmaar en Linda Karels fotografie.

Hortus Alkmaar, Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
www.hortusalkmaar.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage