dinsdag 2 oktober

Natuurbeleving concert Schoorlse Duinen

Helaas, Natuurbeleving concert Schoorlse Duinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Beleef de natuur op een bijzondere manier met het Natuurbelevingsconcert en de aansluitende stiltewandeling door de Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer.

Ervaar de heilzame invloed van de natuur waarin je op je eigen manier verbinding met de natuur kunt voelen. Violiste Martine Nijenhuis laat bij de sfeervolle Keltische muziek beelden zien van de duinen. De muziek vult zij aan met geuren, kleuren, natuurgeluiden en gedichten. Na afloop van dit ontspannende concert volgt de stiltewandeling onder leiding van de Schoorlse Duinengids. Je zintuigen worden door een aantal opdrachten geprikkeld en vervolgens loop je in stilte door de Schoorlse Duinen.
Een speciale ochtend om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Datum:

Dinsdag 2 oktober 2018 van 10:30 uur tot 12:30 uur

Prijs:€ 20.00. Hier kun je je opgeven.

Informatie bij Buitencentrum Schoorlse Duinen T 072-5093352 (tijdens openingstijden) of via schoorlseduinen@staatsbosbeheer.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage