zaterdag 12 september

Nachtexcursie rond Geversduin

Helaas, Nachtexcursie rond Geversduin is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Ga je mee op deze spannende nachtexcursie bij camping Geversduin in Castricum? De excursie is geschikt voor volwassenen en kinderen. Edwin Kapitein neemt je mee in het donker en leert je te ervaren hoe de nacht leeft en beweegt.

Zodra je ogen gewend zijn aan de duisternis, kun je hele bijzondere ontmoetingen hebben met bewoners van de nacht. Sluipend door de nacht zal Edwin je mooie verhalen vertellen over de vleermuizen, uilen, nachtvogels, maar ook over padden en kikkers. Met een beetje geluk krijg je onderweg een concert te horen van de nachtegaal en de rugstreeppaddenkoor.

Dit is een excursie zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Dus laat je zaklamp maar thuis en trek warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan.

Je kan je aanmelden voor deze excursie bij de receptie van Duincamping Geversduin (geversduin@kennemerduincampings.nl) onder vermelding van de excursie).

Datum en tijd: zaterdag 12 september om 20.30 uur vanaf de receptie.
Kosten zijn € 3,50 per persoon.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage