zondag 14 mei

Moederverwendag bij Hortus Alkmaar

Helaas, Moederverwendag bij Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 14 mei worden alle moeders bij ons speciaal in het zonnetje gezet. Ze kunnen gratis meedoen met een aantal korte workshops. Ze kunnen bijvoorbeeld een paar bonbons maken, een corsage maken (14.00 – 16.00 uur) en een kruidenstempel maken. Ook kunnen ze verschillende gezonde smoothies proeven. Daarnaast is er een kleine markt met onder andere sieraden, parfums, kaas, honing, jam en zwarte knoflook. Ook zijn er demonstraties weven en textiel verven met natuurlijke materialen.

Voor de kinderen zijn er die dag ook leuke activiteiten: zij kunnen een speurtocht doen met een rugzakje of voor hun moeder of oma een cadeautje maken.

Voor de hele familie worden er rondleidingen gegeven door de tuin.

Datum: zondag 14 mei 2107
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Kosten: volwassenen € 4,50 entree, kinderen 8 t/m 15 jaar € 2,25. Voor moeders zijn de workshops gratis, anderen betalen een kleine bijdrage. De rondleidingen zijn voor iedereen gratis.

Contactinfo: Hortus Alkmaar, Berenkoog 37, 1822 BH Alkmaar
Tel. 072-566 96 39, info@hortusalkmaar.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage