zondag 20 december

Midwinter-woldag in Schaapskooi Bergen

Helaas, Midwinter-woldag in Schaapskooi Bergen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zondag 20 december bent u van harte welkom bij Schaapskooi Bergen. Deze dag staat in het teken van warmte en wol. Kom kijken in het wolatelier, daar ziet u de kaarde molen, het spinnenwiel en weefgetouw in bedrijf. In de stal staat het liefste schaap dat graag geaaid wil worden en buiten is een demonstratie schapen drijven. Wie wil mag een marsh- mellow roosteren boven het vuur en om 14.00 zingt het koor mooie kerstliedjes. Kom ook op deze gezellige zondag voor jong en oud. Doe mee met een miniworkshop in kerstsfeer.

Dit jaar is in Schaapskooi Bergen het wolatelier geopend. Op woensdagmiddag komen mensen bij elkaar en werken met wol van de Bergense duinkudde. Deze zondag kunt u komen kijken naar demonstraties en meedoen met mini workshops in kerstsfeer. Er zijn ook mooie producten van wol te koop. Wie geïnspireerd is geraakt kan terecht voor hand gesponnen garens en ruwe wol.

De midwinter-woldag is op zondag 20 december van 11.00 – 16.00 bij Schaapskooi Bergen aan de Zeeweg naar Bergen aan Zee. Parkeren kan op parkeerplaats Uilenvanger. Kosten voor twee mini workshops zijn € 5,00,-. Voor meer informatie zie www.schaapskooi-bergen.nl. Tot ziens op zondag 20 december!

Locatie: Schaapskooi Bergen, Zeeweg 2, Bergen NH

Organisator: Landschapsbeheer Rinnegom
Telefoon: 06-50 73 15 75
E-mail: info@rinnegom.nl
Website: www.rinnegom.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage