dinsdag t/m zondag

Love is in the air in Bezoekerscentrum De Hoep

Helaas, Love is in the air in Bezoekerscentrum De Hoep is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Vanaf 24 augustus is in Bezoekerscentrum De Hoep, Johannisweg 2, 1901 NX, Castricum, de wisselexpositie “Love is in the are te zien”.
Zodra het voorjaar wordt, neemt de onrust toe in het dierenrijk. Er hangt liefde in de lucht! Veel dieren gaan dan op zoek naar een geschikte partner om voor nakomelingen te zorgen. Ontdek op welke manier de dieren elkaar verleiden. Sommige dieren geven cadeautjes aan hun geliefde, andere dieren bouwen een mooi huisje om de partner over de streep te trekken. Ook worden er liefdesliedjes gezongen of wordt er gepronkt met de mooiste veren.

De zoektocht naar een partner gaat niet altijd zonder slag of stoot. Soms moet de strijd worden aangegaan met de concurrentie die altijd op de loer ligt. Kom kijken hoe de dieren elkaar het hoofd op hol maken en maak kennis met de vele versiertrucs die er in het dierenrijk te vinden zijn.

Bezoekerscentrum De Hoep is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie www.pwn.nl/dehoep of 0251-661066.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage