donderdagavond 17 maart

Lezing over kievitonderzoek bij Landschap Noord-Holland

Helaas, Lezing over kievitonderzoek bij Landschap Noord-Holland is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Kunt u het zich voorstellen? Een voorjaarswandeling in de polder waar geen kieviten door de lucht buitelen? Alijd is gedacht dat de kieviten zich wel zouden redden, maar weidevogelbeschermers en agrariërs hebben alarm geslagen. Er worden te weinig kuikens groot. De door boeren en vrijwilligers beschermde nesten komen wel uit, maar daarna gaat het vermoedelijk ernstig mis. En niemand weet precies hoe het komt! Daar gaat nu in 2016, het Jaar van de Kievit, verandering in komen. Wij gaan samen met vrijwilligers, agrarische natuurverenigingen en agrariërs aan de slag om de overlevingskansen voor de kuikens te vergroten. Wilt u meer weten over het onderzoek? Bezoek dan onze lezing over dit onderwerp. De toegang is gratis.

Het onderzoek en de maatregelen kosten samen minimaal € 40.000. Met uw hulp hopen wij de start van dit meerjarenplan te kunnen financieren. U kunt een donatie doen via deze website of tijdens de lezing.

Tijd: 19.30-22.00 uur
Locatie: Kantoor van Landschap Noord-Holland, Rechte Hondsbosschelaan 24a, 1851 HM Heiloo. Parkeren bijvoorkeur aan Schuine Hondsbosschelaan.
Reserveren is noodzakelijk. Wij kunnen maximaal 75 personen in ons pand verwelkomen en vol = vol.

Foto: kievit Fotograaf: Menno Schaefer

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage