28 februari

Lezing onderwaternatuur Zeeuwse Delta

Helaas, Lezing onderwaternatuur Zeeuwse Delta is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op woensdagavond 28 januari houdt Ron Offermans, oa auteur van het Handboek Digitale Onderwaterfotografie en Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie 2010, een lezing over de onverwacht prachtige onderwater natuur. De organisatie is in handen van de KNNV Vereniging voor veldbiologie Alkmaar en omstreken. De lezing wordt gehouden van 20.00- 22.00 in Wijkcentrum Overdie, Ruusbroeckhof 97, 1813 BG Alkmaar. De toegang is gratis.
Voor veel natuurliefhebbers vormen tropische koraalriffen het een ideaalbeeld van kleur, pracht en soortenrijkdom. Maar ze zijn zo ver weg en lastig bereikbaar dat een bezoek meestal in de fase van dagdromerij blijft steken. Ron Offermans laat zien dat je niet zover hoeft te reizen om een fantastische onderwaterwereld te zien. Al jaren duikt hij in het Zeeuwse water en heeft zo een prachtige fotocollectie opgebouwd van ontmoetingen onder het wateroppervlak. Kleurige zeeanemonen, sierlijke kwalletjes, tere zeepaardjes en prachtige inktvissen bevolken de Oosterschelde. Op deze avond duiken we aan de hand van Ron in die meestal voor ons verborgen leefwereld. Een aanrader voor iedereen die van natuur houdt en er iets bij wil leren over de diversiteit van het Hollands koraal.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage