woensdag 18 oktober

Lezing Groei& Bloei: de moestuin

Helaas, Lezing Groei& Bloei: de moestuin is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Groei & Bloei Midden-Kennemerland organiseert een lezing over de moestuin. Deze lezing wordt verzorgd door Wessel van Schagen, een ervaren volkstuinder, tevens docent moestuinieren. De ‘moestuin 2017’ is niet meer de groentetuin van jaren geleden. Je ziet steeds meer allerlei bloemen en fruitbomen en bessenstruiken op de moestuin. Je kunt dan zelf een bloemen boeket samenstellen en mee naar huis nemen. Je kunt je eigen appels, peren, pruimen en bessen oogsten. In deze lezing vertelt Wessel over alle typische moestuin problemen en de oplossingen. Bijvoorbeeld door vruchtwisseling, combinatieteelten, onkruidbestrijding en aanvoer organische stof. Ook komen de belangrijkste groenten en teelthandelingen aan de orde.

Daarnaast zal er ook voldoende gelegenheid zijn voor het stellen van uw vragen over de moestuin.

Kosten: Gratis voor leden, niet-leden betalen € 3,00.

U bent van harte welkom op 18 oktober op de Holleweg 111 te Heiloo in de grote zaal van de Ter Coulsterkerk. De lezing begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage