zaterdag 14 mei

Lentemarkt bij tuindersvereniging De Volharding

Helaas, Lentemarkt bij tuindersvereniging De Volharding is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Amateurtuindersvereniging De Volharding nodigt u uit voor de jaarlijkse Lentemarkt op zaterdag 14 mei a.s. van 10 tot 15 uur. Het adres is Tuinderspad 157, 1813 CX Alkmaar.

Op de Lentemarkt heeft een groot aanbod van éénjarige perkplanten en groenteplanten en er zijn zaden, potgrond, meststoffen en andere tuinbenodigdheden verkrijgbaar. Er is een kraam, waar plantjes geruild kunnen worden (neem je eigen stekjes mee) of voor een klein prijsje gekocht kunnen worden. Verder zijn er kramen met een gevarieerd aanbod, mineralen en sieraden, cadeauartikelen, delicatessen, honingproducten, 2e hands spulletjes en nog veel meer.

Op het terras en in de kantine zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, o.a. schminken en een kleurwedstrijd met grabbelton.

Tijdens de Lentemarkt is het volkstuincomplex vrij toegankelijk voor bezichtiging. De geasfalteerde paden zijn rolstoelvriendelijk. Kom genieten van ruim 145 tuinen in voorjaarspracht. Voor kandidaat-tuinders zijn in de kantine inschrijvingsformulieren aanwezig.

Meer info op www.atvdevolharding.nl

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage