zondag 20 november

Late herfst in het Heilooër Bos – IVN wandeling

Helaas, Late herfst in het Heilooër Bos – IVN wandeling is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

In november bereikt de herfst meestal zijn eindstadium. De verkleurde beukenblaadjes raken geleidelijk aan los van de takken en dwarrelen naar de bodem, waar ze nog een tijdje een goudglanzend tapijt vormen. De paddenstoelen waren laat dit jaar, omdat het lange tijd te droog was. Dus daar gaan we ook nog naar kijken.

Alle reden dus om nog een keer te genieten van de herfst in het Heilooër Bos! Kom met stevig schoeisel, warme, wind- en regendichte kleding en loop lekker mee. U ziet meer met een gids, die u bij voorbeeld ook nog wijst op de bessen waar de vogels van snoepen om de winter door te komen en de bladrozetten die al klaarliggen voor de lente.

Datum: zondag 20 november 2016. We beginnen, zoals gewoonlijk, om 10 uur bij de Kattenberg aan de Kennemerstraatweg in Heiloo en blijven ongeveer twee uur bezig. Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld. Voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar IVN-Heiloo@hccnet.nl of bellen: 072 532 5110. Opgave vooraf is niet nodig.

Foto: Paul ten Have

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage