zaterdag 17 en zondag 18 september

Kunstweekend in Hortus Alkmaar

Helaas, Kunstweekend in Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op zaterdag 17 en zondag 18 september is het weer kunstweekend in Hortus Alkmaar. In de tuin en de kas zijn dan exposities van kunstenaars van Crejat en van cursisten van Atelier16, beide uit Alkmaar. In het bezoekerscentrum is een schilderijenexpositie van Harry Raat en Jessica Frans.

Cursisten van Atelier16 geven in de tuin demonstraties beeldhouwen. Op zondag is er op het terras een kleine kunstmarkt waar amateurkunstenaars hun werk tonen, zoals tekeningen, sieraden en foto´s. Op beide dagen worden er workshops intuïtief schilderen gegeven en op zondag ook origami. Kinderen kunnen onder begeleiding stenen beschilderen. Op zondagmiddag verzorgt close harmony group Delirious uit Heiloo om 14.00 en 15.00 uur een muzikaal optreden.

Beide dagen zijn er gratis rondleidingen door de tuin onder leiding van deskundige gidsen. Hortus Alkmaar is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage