dinsdag 9 mei

Kruidenworkshop: voorjaarsschoonmaak van je lijf

Helaas, Kruidenworkshop: voorjaarsschoonmaak van je lijf is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Wil je fit het voorjaar in? Gebruik dan de voorjaarskruiden die als eerste boven de grond komen. Deze kruiden trotseren de kou en zitten vol vitaminen en mineralen die ons lichaam helpen om sterk te worden na de winter. Deze kruiden maken ook je lijf van binnen schoon, ze ruimen allerlei reststoffen of ‘slakken’ op. Ze stimuleren de spijsvertering en reinigen je bloed.

In deze workshop leer je welke voorjaarskruiden je kunt gebruiken en hoe je deze verwerkt tot bijvoorbeeld thee, soep of in een salade. Ook gaan we het hebben over voeding en vasten. We beginnen met een presentatie met een reader. Stel gerust vragen en maak aantekeningen zoveel als je wilt. Vervolgens maken we brandnetelsoep en kruidenboter. Breng twee bakjes mee, zodat je wat mee naar huis kunt nemen. De uitgebreide reader neem je natuurlijk ook mee.

Datum: dinsdag 9 mei 2017 bij Hortus Alkmaar
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Kosten: € 17,50 inclusief reader, kruidenthee, soep en kruidenboter
Aanmelden: info@hortusalkmaar.nl of tel. 072-5669639

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage