woensdag 28 maart

Kruidenworkshop ´Voorjaarsschoonmaak van je lijf’

Helaas, Kruidenworkshop ´Voorjaarsschoonmaak van je lijf’ is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Wil je straks schoon en fit het voorjaar in? Doe dan mee met deze workshop waarin we aan het werk gaan met voorjaarskruiden. Deze kruiden komen in het vroege voorjaar als eerste boven de grond. Ze trotseren de kou en zitten vol vitaminen en mineralen die ons lichaam helpen om sterk te worden na de winter. Deze kruiden maken je lijf ook van binnen schoon, ze ruimen allerlei reststoffen of ‘slakken’ op. Ze stimuleren de spijsvertering via je lever en je nieren en reinigen je bloed.

In deze workshop leer je welke kruiden dit zijn en hoe je deze en andere natuurlijke middelen thuis kunt gebruiken om je schoon en fit te voelen. Voeding en vasten komt ook aan bod. We beginnen met een presentatie en maken zelf brandnetelsoep óf een kruidenthee die je lichaam reinigt en bij jou als type mens past.

Datum: woensdag 28 maart 2018 bij Hortus Alkmaar (Berenkoog 37, Alkmaar)
Tijd: 19:30 – 21:30 uur
Prijs: € 17,50 incl. materialen en reader
Aanmelden: info@hortusalkmaar.nl of 072-5669649

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage