vrijdag 14 augustus

Kruidenwis maken in Hortus Alkmaar

Helaas, Kruidenwis maken in Hortus Alkmaar is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Op vrijdag 14 augustus verzorgt Yvonne Vrijhof van Heks & Kruid weer een workshop Kruidenwis maken en zegenen . U kunt kiezen uit een ochtend- of een middagworkshop.

Een Kruidenwis is een boeket met zeven of negen kruiden, die je zelf plukt en samenstelt. Dit boeket wordt opgehangen op een centrale plaats in het huis en beschermt je huis en haard tegen blikseminslag, vuur, ongelukken en ruzie tijdens de donkere wintermaanden. De wis van vorig jaar wordt eerst traditioneel verbrand en dan wordt er een nieuwe Kruidenwis samengesteld.

Op 15 augustus, de feestdag van Maria ten Hemelopneming, is het traditie om een magische Kruidenwis samen te stellen en te zegenen. Ik nodig je uit om samen met mij op stap te gaan om een Kruidenwis samen te stellen en te zegenen met de elementen tijdens een Kruidenwis-ceremonie. Deze workshop wordt gegeven in de prachtige en inspirerende omgeving van Hortus Alkmaar.

Datum: vrijdag 14 augustus 2015
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur
Kosten: € 27,50 inclusief alle materialen en koffie of thee (bij vermelding van kortingscode KW15-08 en krijgt u € 2,50 p.p. korting op deze workshop).
Aanmelden: tel. 06-22163389 of mail@heksenkruid.info

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage