woensdag 17 en 24 en zondag 28 oktober

Kindertheater in de Schoorlse Duinen – Herfst

In Buitencentrum Schoorlse Duinen verzorgt Poppentheater Belletje Sterk regelmatig leuke voorstellingen voor kinderen. De verhalen sluiten aan bij de natuur in Schoorl en de seizoenen. Bezoek met je kinderen een van de voorstellingen. Aansluitend aan elke voorstelling valt er ook altijd iets voor ze te knutselen.

Tijden: van 11:00 uur tot 12:30 uur en van 15:00 uur tot16:30 uur

Prijs: € 8,00 per persoon, inclusief kaboutersap en knutselmateriaal

Hier kun je je opgeven.

Herfst – 17, 24 en 28 oktober
Jan Klaassen en Katrijn geven een herfstfeest. Natuurlijk is kabouter Zako er ook bij: hij regelt de paddenstoelen. Dat wordt een vrolijk herfstavontuur! Aansluitend knutselen de kinderen een kabouter van een wilgentak.

Kabouter Zako geeft licht – 4 november
Waar gaat het licht naar toe als de zon in de zee zakt? Jan Klaassen wil dat echt weten. Kabouter Zako laat hem zien hoe hij aan licht komt. Na afloop knutselen de kinderen een lichtgevende kabouter. Een betoverend lichte voorstelling.

Sinterklaas – 21, 25 nov, 2 december
Kabouter Zako vindt een kadootje in het bos. Hebben Sint en Piet dat verloren? Of is het voor één van de dieren? En oh nee: Jan Klaassen heeft veel te veel zout in het pepernotendeeg gedaan. Wat nu? Na afloop mogen de kinderen pepernoten proeven en maken ze een Sinterklaas van een berkentak.

Kerst – 23, 27 en 30 december
Hoe vieren dieren eigenlijk kerst? Jan Klaassen komt daar achter als hij een kerstboom zoekt in het bos van Kabouter Zako. Katrijn maakt kerstknakkertjes, en dat ruik je! En misschien mag je ook wel proeven… Aansluitend knutselen de kinderen een kabouter.

Meer informatie bij Buitencentrum Schoorlse Duinen 072-509 3352 of via schoorlseduinen@staatsbosbeheer.nl.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage