maandag 26 december

Kerstwandeling in de Verbrande Pan

Helaas, Kerstwandeling in de Verbrande Pan is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Behoefte aan een frisse neus op Tweede Kerstdag?
Onder leiding van een IVN gids wordt er op maandag 26 december, Tweede Kerstdag, een wandeling georganiseerd in het gebied “de Verbrande Pan”. Voor wie het niet kent, het ligt links aan het begin van de Zeeweg tussen Bergen en Bergen aan Zee. Gratis parkeren kan men op de parkeerplaats de Uilenvanger aan het begin van de Zeeweg. Omdat we wandelen in het Waterleidinggebied van PWN moeten de toegangskaarten meegenomen of dagkaarten aangeschaft bij de parkeerplaats Uilenvangerweg. Stevige schoenen zijn gewenst.

Ons startpunt is de Schaapskooi op 100 meter van de parkeerplaats. De starttijd is 13.00 uur.
Duur van deze Kerstwandeling is 2 uur en 30 minuten. Op de route komen we verschillende interessante zaken tegen. Natuur, maar ook cultuur, dichters en verhalen over de korte maar hevige oorlog die hier in 1799 doorheen kwam.
De kosten bedragen 5 euro per persoon. Daarvoor krijgt u bij terugkomst in de Schaapskooi glühwein, chocolademelk en jawel kerststol.

Bel bij vragen tel. 0651850188.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage