alle dagen mogelijk

Kabouterpad bij Buitencentrum Schoorlse Duinen

Helaas, Kabouterpad bij Buitencentrum Schoorlse Duinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Wist je dat er in de Schoorlse Duinen kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter….

Bij Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer ligt een tasje gevuld met lekkers voor je klaar. Met een puntmuts op en je wangen rood geschminkt loop je samen met je ouders een route van 2 kilometer. Onderweg luister je naar een verhaal uit het kabouterboek en doe je kabouteropdrachten bij elke Duinkabouter. Met de kralenketting vind je de kleur van het volgende routepaaltje. Na afloop krijg je een kabouterplaat of diploma.

Prijs: € 5.00. Leuk voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Duur: ca. 1 uur
Buitencentrum Schoorlse Duinen T 072-5093352 of via schoorlseduinen@staatsbosbeheer.nl.

Het tasje en het kabouterboek voor sluitingstijd weer inleveren. € 10 borg per tasje.

Praktisch: De Heereweg is tijdelijk afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Laanweg en de Voorweg.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage