zondag 10 januari

IVN-winterwandeling vanuit Schaapskooi Bergen

Helaas, IVN-winterwandeling vanuit Schaapskooi Bergen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Wat is er dan leuker dan vroeg op pad voor een heerlijke winterwandeling? Goed ingepakt, met rooie koontjes.

Zondag 10 januari gaan IVN-gidsen een winterse wandeling maken door het duingebied vanuit de Schaapskooi in Bergen.

De meteorologische winter is ingegaan. In deze periode is er veel te zien in de natuur. En helemaal als de temperaturen hoger dan gemiddeld zijn. Met een IVN-gids op pad voor een duin- en boswandeling; zoeken naar diersporen, vogels, paddenstoelen, bomen, struiken, bessen en mossen. Kortom een wandeling vol aangename en mooie verrassingen voor het hele gezin!

De start is om 10.15 bij de parkeerplaats Uilenvangerweg (ligt aan de Zeeweg naar Bergen aan Zee vlakbij de schaapskooi ca. 300 meter na de rotonde rechts). Het einde is rond 12 uur bij de Schaapskooi waar de bezoekersruimte van het IVN geopend is. Daar is koffie etc. te verkrijgen en kan gebruik gemaakt worden van het toilet. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Er wordt een bijdrage gevraagd van 2,50 pp, kinderen gratis. Een duinkaart is verplicht voor het Noord-Hollands Duinreservaat (er is een kaart-automaat bij de parkeerplaats).

Foto: Johan Eilering

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage