zondag 5 februari

IVN-wandeling Wimmenummerduinen

Helaas, IVN-wandeling Wimmenummerduinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

De IVN-wandeling van zondag 5 februari staat in het teken van ingrijpende acties van de beheerder van onze duinen, het PWN.

We wandelen naar de Egmonderstraat om de werkzaamheden te bekijken. Wat voor landschap zal hier ontstaan? Zien we iets van een ecologische corridor? We zullen proberen ons daar een voorstelling van te maken.

De winter zal zijn stempel gedrukt hebben op de natuur die zich aan ons voordoet; we kijken naar de winterknoppen van struiken en bomen en naar de kruiden die zich het eerst laten zien, frisgroen. En we zien uit naar de verrassingen die de natuur altijd voor ons in petto heeft.

We beginnen om 11 uur in de morgen bij het PWN-informatiebord op het parkeerterrein aan het Nachtegalenpad, aan de noordkant van Egmond aan den Hoef. U moet zelf zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN. Warme kleding en stevige schoenen aanbevolen. De wandeling duurt ruim 2 uur. Een donatie van 2 euro 50 wordt op prijs gesteld. Opgeven vooraf is niet nodig.

Voor nadere inlichtingen kunt u mailen:hanneke@jpdg.nl of bellen: 072 5337601.

Foto: Paul ten Have

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage