zondag 4 februari

IVN-wandeling in de Wimmenummerduinen

Helaas, IVN-wandeling in de Wimmenummerduinen is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Wat doet zo’n zachte winter met de natuur? Is het nou een late herfst of een heel vroeg voorjaar? Misschien loopt u bij de maandelijkse IVN-wandeling op zondag 4 februari wel in de sneeuw!

In het beschutte bosgebied van de binnenduinrand ziet u, sneeuw of niet, al echte voorjaarsboden: sneeuwklokjes. De bomen kunt u in deze tijd herkennen aan de schors en de knoppen en de structuur van de takken. En op de schors van de bomen ziet u korstmossen in vele grijs- en okertinten. U maakt een slinger door het open duingebied, waar u verschillende mossen kunt ontdekken en kunt genieten van het landschap.

Datum: zondag 4 februari 2018 – 11:00 tot 13:00 uur.
We beginnen bij het PWN-informatiebord op het parkeerterrein aan het Nachtegalenpad, aan de noordkant van Egmond aan den Hoef. U moet zelf zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN. Warme kleding en stevige schoenen aanbevolen. De wandeling duurt ruim 2 uur. Een donatie van 2 euro 50 wordt op prijs gesteld.

Contactpersoon: mailen:hanneke@jpdg.nl of bellen: 072 5337601

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage