zondag 9 juli

Insectenexcursie in de Oudorperhout

Helaas, Insectenexcursie in de Oudorperhout is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

Zondag 9 juli gaan we een rondje in de Oudorperhout lopen om de vele insecten op te zoeken. Zoals voorgaande jaren neemt insectenkenner Wilbert Kerkhof ons onder zijn hoede en gaan we in ieder geval kijken naar libellen en lieveheersbeestjes. En mogelijk vinden we ook al wat volwassen sprinkhanen. Momenteel loopt er een landelijk wantsenproject waar Wilbert actief aan meedoet, dus wie weet komt er weer een nieuw groepje insecten bij in de uitleg. In ieder geval kunnen we een paar boeiende uren verwachten.

Startpunt is het informatiebord op de kruising Wiekenpad-Nieuwburgpad. De excursie begint om 11:00 uur. Graag aanmelden bij Onno Lotgering: onnolot@gmail.com of 06-16546250.

De excursie is gratis voor vrienden van Stichting Oudorperhout, van anderen vragen we een vrijwillige bijdrage. Wilt u bij de aanmelding vermelden of u wel of geen vriend van onze stichting bent?

Foto: pyamaschildwants, Wilbert Kerkhof

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage