dagelijks tijdens openingstijden

Hulpboswachter bij De Hoep

Kruip in de huid van de boswachter. Als hulpboswachter leer je de kneepjes van het boswachtervak. Deze spannende ontdekkingstocht is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Na afloop krijgen de kinderen een echt ‘Hulpboswachterdiploma’.​
Na een korte uitleg krijgt elk groepje een rugzak mee met 10 opdrachten en bijbehorende materialen. Groene bordjes met een verrekijker erop wijzen de weg langs de route (3,5 km). De Hoep sluit om 17.00 uur. Omdat de tocht ongeveer 2 uur duurt, adviseren wij u uiterlijk om 15.00 uur te starten.

Uitleenvoorwaarden
De gastheer of gastvrouw van De Hoep controleert samen met u het boekje bij uitgifte en inname. Bij vermissing of beschadiging van materialen zijn de kosten voor rekening van de gebruiker. U kunt een reservering voor onze activiteiten tot op de dag van de boeking kosteloos annuleren wanneer u dit bij ons meldt. Op maandag is het niet mogelijk een rugtas te huren, want dan is het Bezoekerscentrum De Hoep gesloten. In de vakanties van de regio Noord, zijn wij wel geopend op maandag en zijn de rugtassen gewoon te huur.

Het gebruiken van de activiteit is inclusief duinkaart, deze hoeft u hiervoor niet aan te schaffen.

Boeken
De tocht is te boeken door te mailen naar dehoep@pwn.nl of door Bezoekerscentrum De Hoep te bellen op 0251-661066 of vraag ernaar bij de balie. De tocht is iedere dag van de week beschikbaar (behalve de maandagen) zolang de voorraad strekt.

Kosten
€ 8,- per rugtas (maximaal 4 kinderen per tas).

Tip!
U kunt de tocht extra leuk maken door ook een (gratis) bezoekje te brengen aan ons bezoekerscentrum.

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage