zondag 15 november

Herfstwandeling met IVN-gids in het Heilooër Bos

Helaas, Herfstwandeling met IVN-gids in het Heilooër Bos is al geweest. Je kunt er dus niet meer aan mee doen. Maar gelukkig hebben wij een overzicht van allerlei andere activiteiten die je nog wel kunt doen. Bekijk alle activiteiten.

In november bereikt de herfst meestal zijn eindstadium. De verkleurde beukenblaadjes raken eerder of later los van de takken en dwarrelen naar de bodem, waar ze nog een tijdje een goudglanzend tapijt vormen. Tijd dus voor een stevige wandeling om nog een keer te genieten van de herfstkleuren in het Heilooër Bos!

De maandelijkse IVN-natuurwandeling op zondag 15 november voert langs de onderling behoorlijk verschillende onderdelen van Landgoed Nijenburg, zoals de Kortelingen, de Westerlaan en het Overbos. Kom met stevig schoeisel, warme, wind- en regendichte kleding en loop lekker mee. U ziet meer met een gids, die u wijst op de bessen waar de vogels van snoepen om de winter door te komen en de bladrozetten die al klaarliggen voor de lente.

We beginnen, zoals gewoonlijk, om 10 uur bij de Kattenberg aan de Kennemerstraatweg in Heiloo en blijven ongeveer twee uur bezig. Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld. Opgave vooraf is niet nodig.

Voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar IVN-Heiloo@hccnet.nl of bellen: 072 532 5110.

Foto: Paul ten Have

Deel op Social Media:

Terug naar de homepage